Informacije

Uvodna riječ

U ime Organizacijskog odbora iznimna mi je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na 2. ZORH Susret koji će se održati od 26. do 27. travnja 2019. godine na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu.

Susret znanstvenika, stručnih djelatnika i studenata na temu zaštite okoliša u Republici Hrvatskoj (2. ZORH Susret) projekt je kojeg organiziraju studenti Kemijsko – tehnološkog fakulteta u Splitu zajedno sa Studentskom sekcijom Hrvatskog društva kemijskih inženjera (HDKI) te uz stručnu pomoć znanstvenika i ostalih djelatnika Fakulteta.

Pravo sudjelovanja imaju: studenti preddiplomskih i diplomskih studija kemije, kemijske tehnologije i srodnih studija, znanstvenici i stručnjaci koji se aktivno bave znanstvenim radom iz područja ekologije i zaštite okoliša te djelatnici iz različitih institucija koji sa svojim iskustvom mogu upozoriti na probleme onečišćenja vode i zraka te na zbrinjavanje otpada nastalog u proizvodnji.

Cilj 2. ZORH Susreta je povezati akademsku zajednicu s privredom kako bi se raspravilo o ključnim problemima i kako bi se javnost dodatno potakla na veću zainteresiranost zaštite okoliša. Proslogodišnji odaziv bio je iznimno velik te smo odlučili nastaviti s organizacijom susreta u želji da se prošire nova znanja, ideje i tehnologije.

S poštovanjem,
Ivana Drventić
Predsjednica Organizacijskog odbora

Create your website at WordPress.com
Započnite
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close